Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Песен на Андреа се върти в Америка

отпечатай новината

06.08.2015 09:14 | Видян 1714 пъти

Песен на Андреа се върти в Америка

Фолк певицата Андреа се похвали с голям успех и то в Америка. Певицата е успяла да привлече вниманието на музикалните продуцентите на едно от най-престижните радиа в Ню Йорк — WBMP–FM.

И нейна песен е завъртяна по радиото, а именно - "Universal Love" feat Edward Maya.„Винаги съм мечтала за този успех. Горда съм с този проект и с хората, които ми помогнаха да го осъществя, но най вече съм горда, че съм българка и че тук има талантливи хора, за които света тепърва ще чуе!", написа в социалната мрежа Андреа.

Парчето обаче се върти не само в Америка. То върви по най-големите гръцки радиа и MAD tv. Песента се излъчва и в най-големите румънски и турски радиостанции. Канала blankoynegro, известен като най-големия канал за испанска и световна музика също я обяви за една от най-успешните колаборации, както и големия канал за турска музика Nedt muzik.

Певицата също така сподели, че е изключително горда от факта, че е получила подобно признание за таланта си. Тя допълни, че не се срамува от това, че пее поп фолк, тъй като за нея бариери в музиката няма, пише Blife.

Накрая изпълнителката се обърна и към зложелателите си, като им заяви: "Бариерите ги създаваме в душата си. Бариери, заради които не се радваме на себе си и не се обединяваме като нация".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !