Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Жана Бергендорф едва не блъснала дете на морето

отпечатай новината

07.08.2015 12:10 | Видян 1964 пъти

Жана Бергендорф едва не блъснала дете на морето

Скандалната певица Жана Бергендорф вилнее като пощуряла по морето, научи Блиц.

Изпълнителката обаче този път не тормози столичани със своите изблици на лудост, а смущава почиващите в курорта Лозенец. Певицата вилнее по улиците със своя „Мини Купър“, засича шофьорите, псува като каруцар и е доста агресивна. „Един лъскав „Мини Купър“ ме засече, докато се прибирах със семейството си от плажа в хотела. За малко щяхме да се ударим. В първия момент не знаех кой стои зад волана на колата. След като взе да ръкомаха и да псува през прозореца, видях, че това е Жана Бергендорф. Кара с мръсна скорост из малките улици на курорта и във вторник за малко щеше да блъсне и едно дете“, разказва очевидец.Той сподели, че доста се изненадал от поведението на звездата, защото въпреки славата й, мислел, че тя „не е лошо момиче“.

„Разбрах, че епитетите, които й се лепват, напълно й прилягат“, споделя мъжът. Жана била в колата с още няколко човека, а състоянието й бе оприличено като „видимо неадекватно“.

Всъщност последните новини гласят, че певицата денонощно пуши и пие. Тя пафкала по 3-4 цигари марихуана, като първата попадала в устата й още от сутринта.

„Хич не се опитва да си поправи лошата слава. Ходи дрогирана и прилича на клошарка“, възмущават се почиващите.
Изглежда, тузарският Лозенец е любим курорт на Жана. Само преди две седмици тя заведе там окуцелия си любовник Лео.

Сдобряването се случи, малко след като ги арестуваха заради жестока свада в столичния квартал „Гео Милев“.За инцидента съобщи преди всички БЛИЦ.

Вследствие Лео се оказал със счупен крак, а двамата бяха прибрани за 24 часа в ареста.  

Тогава полицаите намериха трева в джоба на гаджето на Жана, като обаче тя отрече да е пушила джойнт. В крайна сметка двойката се помири, но изпълнителката доста си вирна носа след скандала. От музикалния бранш разказват, че след случая с побоя червенокосата певица започнала да се държи много надменно и грубо с приятелите и почитателите си.

Снимка Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !