От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Ексклузивни кадри от новия филм с Анджелина и Брад

отпечатай новината

07.08.2015 12:52 | Видян 1633 пъти

Ексклузивни кадри от новия филм с Анджелина и Брад

Десет години, след като „Мистър и мисис Смит” ги събра първо на екрана, а после и в живота, най-влиятелната холивудска двойка – Брад Пит и Анджелина Джоли, е отново заедно пред камерата.

Най-новият проект на носителката на „Оскар” Аджелина Джоли „Край морето”, в който тя е сценарист, режисьор, продуцент и влиза в главната роля, идва след успешния ѝ последен режисьорски филм „Несломен”. В лентата участват още Мелани Лоран, Мелвил Попо, Нилс Ареструп и Ришар Боренже.

Филмът проследява историята на американския писател Роланд (Брад Пит) и съпругата му Ванеса (Анджелина Джоли), които пристигат в спокоен и живописен френски морски курорт, с цел да спасят брака си. Прекарвайки все повече време с новото си обкръжение, част от което са наскоро омъжената двойка Леа (Лоран) и Франсоа (Попо), местните Мишел (Ареструп) и Патрис (Боренже), те все по-ясно осъзнават нерешените си проблеми.

Първите кадри от дългоочакваното завръщане на семейство Пит ясно показват, че „Край морето” е издържан и стилово, и като начин на разглеждане на човешката природа в духа на европейското кино и театър от 60-те и 70-те години на миналия век.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !