И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Крисия пее в Крим

отпечатай новината

10.08.2015 09:30 | Видян 1976 пъти

Крисия пее в Крим

11-годишната Крисия Тодорова вече е в Крим, където ще участва в престижния международен конкурс "Детска Нова вълна". Малката певица, която с изпълнението си на "Планетата на децата" се класира втора на миналогодишната детска Евровизия, замина в сряда от летище София, кацна в Москва, а оттам отпътува за Сочи. Фестивалът ще се проведе в популярния лагер „Артек" от 11 до 13 август.

Крисия вече се запозна с останалите 14 участници в състезанието. Малко след това се изтегли и жребият кога ще излиза всеки от тях във втората вечер на конкурса - 12 август. На нашето момиче се падна да бъде първо. Председател на журито пък ще е любимецът на публиката певецът от български произход Филип Киркоров.

"Харесват ми много музиканти, но нямам идол. Обичам поп музиката и джаза. Мога и обичам да свиря на пиано. Когато бях на 7 г., за първи път гледах програма "Детска Нова вълна", казва Крисия за сайта на конкурса. В него се надпреварват деца от Беларус, Литва, Грузия, Армения, Русия, Украйна, Молдова, Израел, Казахстан, Гърция и Малта.

Фестивалът „Детска Нова вълна" за първи път се провежда през 2008 г. в концертната зала на московския хотел „Космос". През 2010-а той се премества в Крим, като в музикалното състезания участват деца на възраст между 8 и 13 години. Художествен ръководител и създател на фестивала е популярният руски композитор и продуцент Игор Крутой.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !