Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Богаташи наддават за VIP билети за концерта на Цеца в Несебър

отпечатай новината

14.08.2015 16:48 | Видян 1694 пъти

 Богаташи наддават за VIP билети за концерта на Цеца в Несебър

Истинска война се заформи в родните VIP среди заради грандиозния концерт на Цеца в Несебър, който ще е следващия петък – 21 август. Причината за раздора се оказаха най-хубавите места за предстоящото събитие, които обаче са ограничени.

За място във VIP зоната, която ще се намира в непосредствена близост до сцената и ще предлага възможно най-добрата гледка към кралицата на балканската музика, вече наддават множество бизнесмени, богаташи и звезди от родния шоу-бизнес. Говори се също, че до ценните VIP-пасове са се добрали и видни политици и държавни служители -  не само от България, но и от чужбина. Така следващата седмица в Несебър на едно място ще се събере за първи път елита на Балканите.

Скъпоценните пропуски могат да бъдат закупени единствено от организаторите на концерта и заради огромния интерес въобще не са стигнали до мрежата на Eventim. Със сигурност последните бройки ще бъдат разграбени следващите няколко дни, съобщават от Moko Solution.

С цел да бъдат избегнати задръстванията в деня на концерта, организаторите призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано и по възможност да не навлизат в зоната на стадиона с автомобили. За актуална информация относно организацията на концерта следете всекидневно официалната страница на събитието във Facebook ТУК.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !