Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Никола Саркози хит в мрежата

отпечатай новината

17.08.2015 11:40 | Видян 2488 пъти

 Никола Саркози хит в мрежата

Тези дни френските медии доста се забавляват! Бившият френски президент Никола Саркози (60) и неговата 13 години по-млада съпруга, манекенката Карла Бруни, цъфнаха на корицата на списание "Парис Мач". Фотосът се превърна в истинска сензация, след като на снимката се видя как двойката, в непринудена прегръдка спокойно броди по плажа, видя HotArena.

Това изобщо не би било странно, ако Саркози не изглеждаше някак необичайно висок спрямо своята красива половинка. Всъщност френския президент е доста по-нисък от жена си и най-честия въпрос в мрежата беше „Кога порасна?“.

Този детайл не убягна и на читателите на списанието, така че първата страница е хит в социалните мрежи, където потребителите се състезават с иронични коментари по адрес на Саркози.

"Никола и Карла прекарват, както обикновено лятото — в Photoshop" - гласи един от майтапчийските коментари на потребителите на социалните мрежи.

Известно е, че докато заемаше президентския пост, Саркози винаги носеше обувки с високи подметки, за да не изглежда нисък в обсега на своята привлекателна и стройна жена, която навремето беше една от най-търсените топ модели в света.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !