Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Какво не й е наред на Анджелина?

отпечатай новината

24.08.2015 12:33 | Видян 2751 пъти

Какво не й е наред на Анджелина?

Секссимволът на Холивуд Анджелина Джоли е съсипана от слуховете за развода й с Брад Пит и желанието на осиновената дъщеря Захира да напусне звездното семейство.

Актрисата със специален статут в Меката на киното изглежда потресаващо при последните си публични появи. 40-годишната дъщеря на кинолегендата Джон Войт е отслабнала до такава степен, че прилича на анорексичка.

Анджи шокира феновете си с невзрачна визия и преуморен вид. Жилите й стърчат, капачките на колената й са изхвръкнали напред и всички дрехи й стоят като на закачалка. Гърчава и доста погрозняла, съпругата на Брад Пит не успя да скрие от медиите ужасяващия си вид, доста нетипичен за нея.

Джоли загуби статута на секссимвол

"Тя не спи, почти не яде. Непрекъснато е на снимки, ако не - пътува за някоя от благотворителните си каузи", разказват близки до Джоли. "Пуши като комин и вместо да намали цигарите, вече пафка почти по две кутии на ден. Явно нервите й идват в повече. Не може да се примири с факта, че любовта й с Пит е почти изчезнала, той не се прибира у дома, а Захира прави циркове с желанието да се върне при истинската си майка в родната си Кения", допълват те.

Медиите зад океана разкриват, че болестното състояние на Анджелина най-вероятно се дължи на операциите, които тя направи в последните години.

"Няма как след 3 тежки хирургически интервенции в рамките на две години да очаквате тя да изглежда перфектно", коментират лекари. Звездата от "Томб Райдър" първо си премахна двете гърди, а след това и яйчниците, за да се предпази от рак на шийката и гърдите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !