И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Божинов още страда за гей аферата

отпечатай новината

28.08.2015 11:30 | Видян 2274 пъти

 Божинов още страда за гей аферата

Валери Божинов още не е преживял факта, че името му бе забъркано в гей афера от участника в „Биг брадър” Кристиян Стойков.

Дразнителя с патешки фалцет изхвърча пръв от шоуто и в серия интервюта обясни, че е бил интимен с пластичен хирург, носещ същото име.

Вмъкването на Николета Лозанова, бившата муза на Божинов, във визитката на гея от село Жернов било само закачка и игра на думи. Нападателят на сръбския „Партизан” се отказа да съди Нова Телевизия след като водещия на риалитито Ники Кънчев му се извини публично в ефир. Опасността от иск за минимум 100 000 лв обаче още тегне над боядисаната главица на Кристиян.

Адвокатът на футболиста Георги Градев сподели, че клиента му е бил пред нервен срив след изговореното в пилотния епизод на шоуто. „Позвъни ми към 23 ч и бе в тежък шок.

Разговорите продължиха до 1 ч посред нощ. И до ден-днешен Валери не е преживял клеветата и ще се срещне с клеветника в съда, ако не се извини”, сподели пред hotarena.net Градев. По негови груби сметки в следващото десетилетие Кристиян ще трябва да работи само за да плати дължимото по делото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !