Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бащата на Бритни я моли да се откаже от мъжете

отпечатай новината

06.09.2015 11:44 | Видян 2116 пъти

Бащата на Бритни я моли да се откаже от мъжете

На Бритни Спиърс не ѝ върви в любовта и през последните няколко години търпи само разочарования. Татко ѝ Джейми Спиърс изглежда е доста притеснен за емоционалното състояние на щерка си, която през 2007 изживя грандиозен нервен срив и не спирал да настоява да се откаже от мъжете.
Преди два месеца певицата се раздели с поредната си „голяма любов“ Чарли Еберсол и според баща ѝ, не трябвало да му търси заместник, а да се фокусира върху кариерата си през следващата половин година.
„Джейми иска от нея да изгради наново своята самоувереност след раздялата с Чарли, докато Бритни бърза да си намери нов мъж. Тя всеки ден спори с него по темата, вярвайки, че поредният любовник ще ѝ помогне да забрави Чарли“, призна източник пред сп. OK!.

„Бритни влага всичко във връзките си още преди те да са се задълбочили и мъжете бягат от нея“, добави още информаторът.
Спиърс започна да излиза с Чарли миналия декември. Преди това тя бе сгодена за агента на таланти Джейсън Трауик, а след разтрогването на годежа им завъртя афера с бодигарда си Дейвид Лукадо. Звездата има и два неуспешни брака зад гърба си – със съученика си Джейсън Александър, за когото бе омъжена само 55 часа и с танцьора Кевин Федърайн, от когото има двама сина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !