Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Разкриха с дрон тайната база на „Фермата”

отпечатай новината

07.09.2015 16:51 | Видян 1925 пъти

Разкриха с дрон тайната база на „Фермата”

Тайната база на най-новото риалити в родния ефир – „Фермата”, е разкрита! ПИК засне с помощта на дрон скритото място, където участниците в шоуто на bTV ще живеят в невероятни условия от преди 100 години – досущ като през 1915 г. Снимките сочат, че предаването, което стартира на 13 септември, наистина пресъздава с пълна достоверност живота от началото на миналия век, какъвто не е показван досега на живо в роден ефир.
При това в тежките условия живеят съвременни българи, които трябва да оцелеят по начина, по който са го правили прабабите и прадядовците им преди Първата световна война.

От кадрите става ясно, че за разлика от бутафорната селска идилия в Къщата на „Биг брадър”, участниците във „Фермата” на bTV са наистина откъснати от всякаква цивилизация и битката им за изхранване съвсем не е симулативна. Базата е разположена на огромно пространство с голяма градина, ниви, обор, мелница, пещ, керпичени къщи с външни тоалетни... Ток няма, а единствената храна е тази, която си произведат!

Тайната база се намира край Правец, родното място на Тодор Живков. Tочният адрес на „Фермата” е в района на село Калугерово, закътаната сред красиви гори и поля. Изглежда, че в новото риалити за пръв път в родния ефир всичко ще е наистина истинско, както bTV обеща още при анонсирането на шоуто.

16-те участници, които ще се борят за наградата от 100 хил. лв., са мотивирани не да се показват и вдигат скандали пред цяла България, а да успяват да изградят себе си и живота си от нулата, тъй като това е единственият им шанс за себедоказване и оцеляване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !