30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Криско си търси гадже в Х фактор

отпечатай новината

08.09.2015 15:23 | Видян 2125 пъти

 Криско си търси гадже в Х фактор

Рапърът Криско ще си търси гадже в новия сезон на „Х фактор“. Той е ментор на момичетата и сам е избрал да наставлява девойките с цел най-сетне да намери подходяща половинка.
Въпреки множеството спекулации и различни мадами, с които злите езици непрестанно го свързват, рап изпълнителят все още е сам и е решил, че музикалният формат може да е идеалната възможност да срещне любовта, след като ще прекарва денонощно времето си с млади и красиви певици.

Докато Криско ухажва мадамите и се е отдал изцяло на шоуто, Люси Дяковска е постоянно разкъсвана между Германия и България. "Х фактор" върна певицата за няколко месеца у нас, но Дяковска не е загърбила предишните си ангажименти и непрестанно пътува.

На пресконференцията преди старта на сезона Люси не присъстваше, тъй като отново беше в Германия за ежеседмичния си маратон от десет километра бягане.
И тази година в „Х фактор“ няма да има чалга.

Продуцентът на музикалното шоу "Х фактор" и жури в тазгодишния му сезон - Магърдич Халваджиян, категорично заяви, че не понася Лепа Брена и музиката й.

"В интервю по НОВА, като чух името на Лепа Брена, и казах - "Ужас!". Искам да знаете, че това не беше, без да искам, нарочно го казах. Не понасям подобен вид музика" - сподели Маги по време на пресконференцията с журиращите за новия сезон на музикалното състезание. Чалга ритмите са изрично забранени и по никакъв начин не са се толерирали участници, появили се на предварителните кастинги с подготвено попфолк парче.
Макар и феновете на лекия жанр да не са доволни от строгата забрана за чалгата, от екипа на предаването обещават тазгодишният четвърти сезон на "Х фактор" да е нещо невиждано до този момент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !