Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Не пускат Преслава във ВИП брадър

отпечатай новината

09.09.2015 10:33 | Видян 2137 пъти | Гласували 1

Не пускат Преслава във ВИП брадър

Участието на фолкпевица №1 в България - Преслава, в предстоящото издание на "ВИП брадър" е под много голяма въпросителна, научи България Днес. В момента текат тежки преговори между двете страни, като решението се очаква до няколко дни.

Преслава е "златна кокошка" за родния шоубизнес

Първоначално изпълнителката и продуцентите на риалити шоуто се разбрали тя да остане затворена в къщата не повече от две седмици, за да може да продължи да изпълнява професионалните си ангажименти по заведения и частни партита. От "ВИП брадър" обаче искали да задържат чалгарката повече време, тъй като осъзнавали, че е "златна кокошка" - хората я харесват, тя е най-обичаната изпълнителка в най-популярния музикален жанр в страната ни и умее да приковава погледи пред малкия екран.


Нещо повече - през последните месеци личните драми и любовни терзания на Преслава с по-младия от нея бизнесмен Георги Станоев (Жоро Бирмата) взеха надмощие над професионалните й успехи, а българската аудитория обича точно това - зрелище и детайли около личния живот на известните личности.

"България Днес" разбра, че продуцентът на Преслава инж. Митко Димитров - Митко Пайнера е категорично против подопечната му да остане дълго време в къщата.

"На 25 септември започва предизборната кампания за местния вот, който е точно месец по-късно, и Пайнера иска Преслава да му е на разположение да пее на концерти на различни политически формации. Плановете му са тя да влезе във "ВИП брадър" тази неделя и най-късно до 27 септември да е напуснала риалити шоуто.

Удължаване на престоя й вътре сериозно би попречило на ангажиментите й покрай предизборната кампания.

Няма и как да я пускат за няколко часа, защото става въпрос не за участия в София, а за пътуване до различни точки на страната", коментираха пред вестника личности, отлично информирани във вътрешните дела на музикалния гигант "Пайнер".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !