Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

ВИП Брадър принизи виповете до нивото на Джорджано

отпечатай новината

14.09.2015 11:43 | Видян 2253 пъти

ВИП Брадър принизи виповете до нивото на Джорджано

Поредният опит на ВИП Брадър да принизи участниците! Умишлено или не, псевдо-певецът Джорджано се озова рамо до рамо с имена като Преслава, Кичка Бодурова и дует "Ритон".

Понятието "ВИП" доста се размива в последните години. Известни и безизвестни ще делят обща спалня, а положението в къщата наистина е "Джорджано"!

Докога обаче ще се прави рейтинг на гърба на чуждата неволя и бездарие? Първо Кристиян от "Биг Брадър", сега и Джорджано...

Не липсваха коментари в социалната мрежа от сорта на "Ако това са ни виповете - отказваме да гледаме, ще емигрираме! Хората поставят на пиадестал личности, които нямат никакви заслуги! Неграмотни и невежи!"

В шоуто се очакват сблъсъци между "старите" и "младите". Звездите от соца ще са принудени не само да търпят капризите на по-младите, но и да делят всичко с тях... и с Джорджано, който дори влезна на финала, като най-очакваната вип персона. Не е изключено да има и повече привилегии...

От първия епизод на формата стана ясно, че чалга ветеранката Луна ще си прави предизборната кампания за президент във "ВИП Брадър", а новото гадже на Преслава (Пламен Богданов от "Биг Брадър") ще влезне, за да стане всичко още по "ВИП".

Не на последно място е и Моника Валериева, която само при влизането на Светлана Василева се вкисна като лимон, може би заради упреците на блондинката към нея преди известно време. Там също се очаква нещо интересно и непредвидимо...

Въобще както казахме положението е "Джорджано". Иво Танев, Ернестина Шинова и дебеланкото Люси Иларионов пък вероятно ще играят ролята на балансьори сред целия този хаус.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !