Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Малък Тошко с цироза?

отпечатай новината

18.09.2015 15:57 | Видян 3975 пъти

Малък Тошко с цироза?

"Какво става с Малък Тошко?", питат се представителите на софийската бохема, макар че отговорът им е пределно ясен. Тодор Славков е придобил жълтеникав цвят както на кожата, така и в очите, забеляза и репортер на "Всеки ден". Най-често тези симптоми значат проблеми с черния дроб, което води до цироза.

Синът на Батето от години има проблеми с алкохола и въпреки че се опитва да го спре, пораженията върху черния му дроб вече са факт. Славков преди няколко месеца се опита да отвори нова страница в живота си, като остави в историята купоните, жените и уискито, но безуспешно.

В последно време Тошко усещал повишена умора, сънливост и липса на енергия, проблеми и с корема – тежест и прилошаване. Отделно и сам забелязвал пожълтяването на кожата и очите си. Славков веднага е посетил доктор, който му е направил изследвания и му е казал да спира веднага алкохола.

„При чернодробната цироза здравите клетки на този орган се заместват от „мъртва “ съединителна тъкан, като в допълнение се блокира и нормалното му кръвоснабдяване. Цирозата е осмата по ред причина за смърт при човека. Същевременно това е и едно от най-скъпо струващите и бавни за лечение болести“, коментираха лекари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !