Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Благо спечели $1 млн. от сватбата си

отпечатай новината

22.09.2015 10:25 | Видян 1935 пъти

Благо спечели $1 млн. от сватбата си

Вместо да влезе в преразход около сватбата си, Благо Георгиев и вече официалната му съпруга Есмер Омерова се нагушиха с около 1 млн. долара. На такава сума възлизат всички подаръци, които младоженците получиха, след като чуха мелодията на Менделсон. Бляскавата венчавка се състоя през уикенда в петзвездния хотел „Радисън Роял" в Москва.

Благо и любимата му са били обсипани със супер луксозни дарове, пратени от политици, спортисти и техни приятели от двете руски републики - Татарстан и Чечня, научи от присъствали на сватбата вестник „Всеки ден". Съотборниците му от „Терек", както и спортното ръководство изненадали младоженците с армагани, характерни за Татарстан - кадифени възглавници със златни и сребърни нишки и обсипани със скъпоценни камъни, златен часовник. Новото семейство получило и прескъп сервиз за чай от фин порцелан с изображение на най-красивата и пищна джамия в Казан „Кул-Шариф". Есмер пък била дарена с бял сватбен чадър, направен със сребърни конци и диаманти, даван според източните традиции.

По информация на „Всеки ден" лидерът на Чечня Рамзан Кадиров, който е почетен президент и благодетел на бившия клуб на Благо „Терек" също проявил щедрост и изпратил на футболиста сабя от чисто злато и сребро. Подобен подарък според кавказките традиции се дава на особено близки приятели или високо уважавани хора. Щастливата булка пък вече има гривна от чисто злато и уникална огърлица с диаманти на стойност 100 000 долара. Влюбените се радвали и на музикалните поздрави на естрадната звезда Йосиф Кобзон, отново специален комплимент от Кадиров. Той дори впрегнал домашния си тигър за предсватбената фотосесия на булката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !