Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Вкараха Кейт Мидълтън в затвора

отпечатай новината

27.09.2015 14:47 | Видян 2261 пъти

Вкараха Кейт Мидълтън в затвора

Шокиращи кадри на Кейт Мидълтън в затвора взривиха мрежата. Британската принцеса бе вкарана зад решетките при пълна секретност, но папараци все пак надушиха за ситуацията и успяха да я снимат.
Катрин премина зад затворените врати на женския затвор в Съри при пълна секретност. Посещението й бе запазено в най-строга тайна от медиите, но въпреки това се разбра за него.

33-годишната херцогиня на Кеймбридж се срещна със затворници, борещи се с алкохола и проблемите с дрогата. Преживяването се оказа доста шокиращо за Кейт, която никога преди не е имала срещи в затвора, нито е влизала там.

Поводът за тайната среща бе идеята, Катрин да вдъхне подкрепа и да говори със затворниците. Освен това се запозна с програмата за тяхното интегриране в обществото и помощ за намиране на работа.

Интересна подробност е, че в затвора лежат не само опасни, но и известни престъпници, включително и близки до кралското семейство. Катрин обаче не се срещна с бившата стилистка на херцогинята на Йорк Джейн Андрюс, която в пристъп на гняв уби приятеля си.

Това посещение на Кейт не бе афиширано и е второто, след завръщането на принцесата. По всяка вероятност от двореца планират да превърнат младата майка в патрон на програми за затворниците - инициатива, с която членове на кралското семейство досега не са се занимавали, но от друга страна принцесата спешно трябва да изчисти имиджа си, че предпочита да седи вкъщи и да се прави на домакиня, вместо да дава пример на поданиците си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !