Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ерос Рамацоти разтопи сърцата на българската публика

отпечатай новината

27.09.2015 14:52 | Видян 1339 пъти

Ерос Рамацоти разтопи сърцата на българската публика

Хиляди хора се стекоха в София, за концерта на Ерос Рамацоти, на който той изпя най-големите хитове от 30-годишната си кариера. Сред зрителите имаше не само жители на столицата и различни градове от страната, а и хора дошли специално за събитието от Македония и Сърбия.

По време на шоуто феновете на Ерос се насладиха на най-големите му хитове и песни от последните му албуми - Piu bella cosa, Adesso tu, Un altra te, Fuoco nel fuoco, Un'emozione per sempre, Cose della vita I belong to you, Una storia importante, Terra promessa прозвучаха в столичната зала, а всички пееха заедно със звездата. Това, което обаче разтапяше публиката, бе една „малка голяма" думичка – Благодаря. На български, многократно.

Концертът беше на световно ниво с мултимедия, светлинни ефекти, перфектно озвучаване. Рамацоти е известен със своята педантичност и всичко беше изпипано. Последно италианската звезда засне специални кадри, които се прожектираха на екраните по време на шоуто. Самият Ерос бе избрал за място на снимките старата част на италианската столица Рим. За създаването на мултимедийните ефекти заедно с екипа си той се спря на исторически забележителности и културни сгради, които направиха изживяването в „Арена Армеец" още по-впечатляващо. забележителни гледки от града и атмосферата му.

По време на престоя си в София италианската звезда бе поискала само няколко неща. Сред тях бе желанието на Рамацоти да разгледа столицата ни, тъй като при предишното си посещение не е имал подобна възможност. След това Рамацоти е поискал да похапне от най-добрите италиански специалитети в града. Естествено, като всеки италианец, Ерос не изневери на родната си кухня. Със задачата да впечатли известния си сънародник се бе заел шеф-готвачът Марко Лукиари, който е едва 29-годишен, но има шеметна кариера в Италия, Австралия, Египет и Великобритания. Изборът не бе никак случаен, защото той е специализиран в ястия от сърцето на италианското гастрономическо изкуство - родното място на пицата и моцарелата Неапол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !