Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

A to JazZ разкрива звездния състав за...

A to JazZ, най-големият фестивал за градска култура и...

Лепа Брена отряза българските политици

отпечатай новината

29.09.2015 11:57 | Видян 1678 пъти

Лепа Брена отряза българските политици

Балканската мега звезда Лепа Брена отряза всички мераци на родните политици да се включи в предизборните им кампании за местния вот. Въпреки многобройните отправени покани, легендарната певица, която ще изнесе впечатляващ концерт само три дни преди изборния ден на 22 октомври в Арена Армеец, не е пожелала шоуто й у нас да бъде част от агитационните им програми. Брена категорично е отказала предложените баснословни хонорари с аргумента, че не иска събитието да бъде обвързвано и свързвано с конкретна политическа сила у нас.   

Легендата на Балканите не веднъж е заявявала, че срещата й с българската публика е изключително ценна за нея и в момента подготовката за шоуто на 22 октомври е най-важният й приоритет. Лепа Брена вече усилено репетира с екипа си и обещава много изненади, които ще направят преживяването незабравимо.   

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !