Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Деян Топалски с първи коментар за ВИП Брадър!

отпечатай новината

06.10.2015 12:25 | Видян 1920 пъти

Деян Топалски с първи коментар за ВИП Брадър!

Деян Топалски нарече участието си във „ВИП Брадър“ 2015г. „голямата глупост“ след отпадането си от шоуто снощи, узна HotArena.

ММА боецът бе поредният, който е изгонен, уж според вота на зрителите. Аудиторията обаче се възмути, че точно кик боксьорът си тръгна от формата, когато сред номинираните имаше далеч по-дразнещи персони – Люси, Иво Танев, Кичка Бодурова и т.н.

Веднага след излизането си Топалски написа във Фейсбук страницата си няколко разяснения:

„Голямата глупост“ вече свърши и е редно нещата да влязат в нормалното си русло! Благодаря на всички за подкрепата и най-вече на най-близките си. От няколко часа вече съм на „свобода“ и за жалост се сблъсках бързо с милион изписани и изговорени глупости!

Затова, трябва да направя една декларация тук, за да е ясно веднъж завинаги:

ЗА МЕН ИМА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЖЕНА НА ТОЗИ СВЯТ! ТЯ СЕ КАЗВА ГЕРГАНА КАПЗАМАЛОВА И АЗ Я ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО! Позволявам си да напиша подобно нещо на тази страница, защото съм длъжен да защитя човека, който обичам от гнусотиите, които са се изписали.

И още нещо - Преслава е един прекрасен човек, с когото изградихме приятелски отношения адски бързо, но това е всичко! Никога, повтарям - НИКОГА не е имало нищо повече между мен и нея освен една мисия в играта, която разпредели цялата къща на екранни двойки за седмица. Нека от тук на сетне да оставим гадните, жълти клюкички и да си говорим за спорт!“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !