Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Съпруга за пример! Луна обеща да пее на ушенце на Бойко

отпечатай новината

08.10.2015 09:56 | Видян 1591 пъти

Съпруга за пример! Луна обеща да пее на ушенце на Бойко

"Аз чета интервюта. Впечатли ме, че той каза, че живее като куче. И аз така се чувствам, заради фалиралата банка. Чувствам се като министър-председартеля на България. Той живее като куче, аз като кучка със стотиците вложители, затова нищо не ми остава, освен да му предложа брак".

Това заяви фокл певицата Луна в ефира на Нова телевизия. "Президентските избори наближават и той ще ми издигне кандидатурата", предположи тя. "Ако той все още продължава да мисли, че е човек от народа, едно обикновено момиче от Шумен, му предлагам брак. И ако аз съм избрана от Бог да вляза във вашите редици, г-н Борисов, бих дала живота си, за да видя народа на България да живее по-добре, отколкото през последните години. Ще ви пея сутрин на ушенце, ще ви величая вечер, умея и да рецитирам", обърна се певицата към премиера.

Тя се аргументира: "Животът е един и ние искаме да го живеем, така както заслужаваме. Искам хората да са усмихнати и да не се страхуват. На финала Луна благодари на Бог и на Биг Брадър". Още при влизането Луна заяви намерението си да се кандидатира за президент, а предстоящото предложение беше обявено публично. Според поп-фолк певицата двамата с премиера имат обща съдба и живеят по сходен начин, така че какво по-логично от това, те да се съберат в брачен съюз.

Планът на Луна не спира до тук. Идеята ѝ е през 2016-та година именно Бойко Борисов да издигне кандидатурата ѝ за президент на Република България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !