Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Истината за брака на Катя и Здравко от Ритон

отпечатай новината

21.10.2015 10:10 | Видян 2482 пъти

Истината за брака на Катя и Здравко от Ритон

Въпреки че във „ВИП брадър” демонстрира пред цяла България голямата си любов и вярност към Катя, истината за брака на Здравко с надарената певица е доста различна, научи "ШОУ". Лютият брадър бил страшно ревнив и не позволявал на половинката си да си показва "ритонките".Здравко с трепет в гласа разказва как щял да получи инфаркт още първия път, когато били интимни с Катя. „Не мога да забравя невероятните й гърди, които се полюшнаха грациозно, когато си свали сутиена! Това е най-еротичната гледка в живота ми – само за този миг си струва да си живял! Зачервих се, имах чувството, че ще получа инфаркт“, смее се вип квартирантът.

Колеги обаче го контрират: „Истината е, че не сексапилът и красотата на Катя са основната причина Здравко да хлътне по нея“. В шоуто той с гордост дебело подчерта, че с дуетно-брачната си половинка е навъртял около 40 години на сцената и още толкова – под един покрив.

„Още се ревнуваме един друг, но вече не така дивашки. Само когато сме скарани, не правим секс“, изповядва гонещата 60-така Катя. И добавя: „Да не сме луди да развалим кариерата си с развод!“, признава Катя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !