Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Тони Стораро отказа спешна операция

отпечатай новината

22.10.2015 13:40 | Видян 1562 пъти

Тони Стораро отказа спешна операция

Страшни проблеми са налегнали отново Тони Стораро, който страда от дископатия от цели 6 лета. При настъпването на студените месеци болката е неописуема и всяка година той стопира временно ангажиментите си и се лекува в специализирани санаториуми.

Това е причината да не го виждаме последния месец да ходи по участия, а не скандали с продуцента си, както твърдяха някои медии.

Тони има шанс да се оправи с операция, каквато обаче той не иска да предприеме и не дава дума да се каже по този повод. Едвам се навил на операция на гласа преди 2-3 години, но просто било наложително и нямало изход. В противен случай трябвало да се сбогува с успешната си кариера.

Такава интервенция са претърпели почти всички изпълнители, сред които Галена, Преслава и Константин. Рискът е голям, но при Стораро операцията е сполучлива.

На турнето на „Фен Тв“ преди няколко години, Човека глас пял с адски болки. На сцената не му проличало, но хора от задкулисието станали свидетели на виенето от болка въпреки приетите обезболяващи.

Тони не успя да закрие и последния концерт от тура на телевизията, тъй като пък беше повален от непоносими болки в кръста. При застудяването те се обострят и повалят иначе работливия изпълнител.

Бащата на Фики се е затъжил за почитателите си и обещава в най-скоро време отново да зарадва всички с клубните си участия и неуморните купони с негово участие, които минават единствено и само на живо.

Източник: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !