Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Джулия Робъртс стана на 48

отпечатай новината

31.10.2015 14:24 | Видян 1752 пъти

Джулия Робъртс стана на 48

От снимките на филма "Хубава жена" през 1990 година Джулия Робъртс и досега е сред най-красивите актриси. Тя отпразнува 48-ата си годишнина и е все така прекрасна и сияйна.
Робъртс е в класацията "50-те най-красиви личности в света" на списание "Пийпъл" 12 пъти. През 2011 г. е обявена за една от 100-те най-сексапилни жени на всички временав класация на списание "Менс Хелт".
Във вените на родената в Смирна, Джорджия, актриса тече английска, шотландска, ирландска, уелска и шведска кръв. Като дете искала да стане ветеринар. Свири на кларинет в училищния оркестър. Учи журналистика в университета в Атланта, след това отива при брат си Ерик Робъртс в Ню Йорк. Работи като продавачка в магазин за спортни обувки. След това започва кариерата й като актриса. 

Робъртс е номинирана за "Оскар" за участието й в „Стоманени магнолии" през 1989 г. Става световноизвестна с филма "Хубава жена". Преди това да играят в него са отказали Мишел Пфайфър, Мег Райън и Дарил Хана. Едни от най-известните й филми са "Да спиш с врага", "Версия пеликан", "Сватбата на най-добрия ми приятел", "Нотинг Хил", "Булката беглец", "Ерин Брокович", "Теория на конспирацията", "Бандата на Оушън", "Яж, моли се и обичай". Има "Оскар" за най-добра женска роля за филма "Ерин Брокович" през 2000 година.

Джулия се омъжва за кинооператора Даниел Модър през 2002 г. Имат три деца - близнаците Хейзел Патриша Модър и Финеъс Уолтър Модър, родени през 2004 г., и Хенри Даниел Модър, роден през 2007 г. Бракът й с Модър е втори. Първият бе с Лайъл Лъвет и продължи от 1993 до 1995 година. Имала е връзки с Шон Пен, Кийфър Съдърланд, Лиъм Нийсън, Бенджамин Брат, Даниел Дей Луис. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !