Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Господин Андреев в депресия, няма си гадже

отпечатай новината

02.11.2015 11:04 | Видян 1316 пъти

Господин Андреев в депресия, няма си гадже

Малкият сладур г-н Андреев от „Шоуто на Слави" е в депресия заради липсата на гадже. Петокласникът се чувства зле, защото неговата наборка и партньорка в рубриката „Запознай се с малките" г-ца Тереза лети на крилете на любовта, научи Всеки ден. Гласовитата русенка използва ефира на предаването, за да поздрави мъжа на сърцето си, въпреки протестите на Трифонов. „Хайде стига с тези поздрави, бе. Това е моето шоу, поне ме питайте. Направете си свое шоу и там правете, каквото си знаете", сопна се Слави, преди Тереза да запее песента „Вита бела" на групата „Хавана".

Момичето се посмути, но все пак успя да изрече в ефир, че хитът звучи специално за нейния приятел Павел. „Хвана си гадже, а?", смени настроението си гологлавият водещ и се разля в широка усмивка. Въпреки смутените отрицания на Тереза цялата публика започна да ръкопляска и да подвиква одобрително. 

Щастливата русенка направо смаза с присъствието си г-н Андреев, който е с глава по-нисък от нея и поне 5 килограма по-слаб. „Двамата са 11-годишни, ама изглежда все едно Тереза му е кака с 5 години. 
Дребничкият разказвач на смешки редовно търпи подигравки заради все още бебешкото си излъчване и нефелното си телце, по което нито едно момиче не се заглеждало. Съученичките му харесват по-големи момчета, а Митко си изглежда като първолаче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !