Мегалополис на Копола с първи трейлър

Мегалополис е римска епична басня, която се развива във...

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас с...

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас бяха придружени от...

Вики от "Мастило" пее с оперни солисти

отпечатай новината

02.11.2015 16:49 | Видян 1635 пъти

Вики от

Вики от "Мастило" ще прави дуети с оперни солисти в рамките на турнето на групата "Виж ме пак". "Мастило" започнаха този сезон с намерение за различно звучене и визия и категорично заявяват нова посока на развитие в концертите си на живо, научи Всеки ден. След две много успешни клубни изяви в София предстоят четири големи концерта на оперните сцени в Стара Загора, Пловдив, Варна и Русе.

"Виж ме пак" е съвместен проект на Мастило и Държавните опери в четирите града. В концертите любимите на публиката "Памуковите Облаци" и "Виж ме пак" ще са дуети на Вики и оперни солисти. В Стара Загора това ще са Георги Динев и Борис Тасков, в Пловдив - Марк Фаулър, а в Русе и Варна - Стоян Стоянджов.

Сцената ще изглежда впечатляващо със специално разработена за проекта мултимедия от най-добрите професионалисти в България. "Мастило" ще изпълнят на живо всичките си любими парчета от последните 15 години, както и най-новия хит "Прости ми".

Освен основните членове на групата - Виктория Терзийска и Десислав Данчев, към групата ще се присъединят и Краси Тодоров - пиано, Васил Вутев - барабани и момичетата от "Ла Ти Да". Датите на концертите в Стара Загора, Пловдив, Варна и Русе са съответно 14-и, 15-и, 22-и и 26-и ноември. Освен изявите на големите оперни сцени предстоят и концерти на по-малки сцени на 27 ноември в Силистра, 28 ноември в Плевен, 5 декември в Банско и 8 декември в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !