Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Ненчо Балабанов пълни НДК

отпечатай новината

03.11.2015 11:24 | Видян 1476 пъти

Ненчо Балабанов пълни НДК

Ненчо Балабанов се оказа истински магнит за публиката. Най-добрият имитатор на Бойко Борисов и неговите колеги от поп операта "Рибарят и неговата душа" са на път да напълнят за втори път зала 1 на НДК на знаковата дата 10 ноември. След триумфа на спектакъла там на 19 май сега той ще бъде поставен отново.

Това е първата българска 3Д поп опера. Създадена е по едноименната приказка на Оскар Уайлд. За Ненчо Балабанов е особено скъпа, защото в нея участва и приятелката му Йоанна Драгнева. В мащабната продукция са ангажирани над 100 артисти, сред които Димо Алексиев, Весела Бонева, Ана Топалова и др. Озвучаването и осветлението са поверени на фирмата, озвучила последния концерт на Слави Трифонов.

Спектакълът ще зарадва феновете на качественото изкуство с изцяло нова хореография дело на топ-хореографа на Музикалния театър - Татяна Янева."Тя успя да вникне изключително задълбочено в смисъла и посланието на приказката. Нейните хореографски решения помогнаха на солистите да доизградят сложните персонажи на Оскар Уайлд и с това общото усещане от спектакъла е още по-пълноценно и въздействащо", коментираха от екипа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !