Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Георги Тошев се снима с Никол Кидман

отпечатай новината

03.11.2015 17:54 | Видян 2092 пъти

Георги Тошев се снима с Никол Кидман

Журналистът Георги Тошев може да се похвали със селфи не с кого да е, а със знаменитата Никол Кидман! Всъщност, той вече го направи.
Тошев публикува снимка с холивудската актриса в профила си в социалната мрежа. Пред вестник „24 часа“ журналистът разкрива, че Кидман е пожелала двамата да си направят селфи, пише dir.bg.
“Не искаш ли да се снимаме?“, попитала Кидман на афтърпартито по повод премиерата на новия й филм „Фотограф 51“ в Лондон.
На неговия отговор, че снимките са забранени, актрисата отвърнала: „Кой каза, че не можем да си направим селфи? Дай си телефона, че аз нямам“, предложила тя.

Георги Тошев се е сдобил не само със снимка с носителката на „Оскар“, но и с автограф от нея.
Причината, поради която Георги Тошев е поканен в Лондон е участието му в международен проект заедно с Никол Кидман и други известни личности, които засега се пазят в тайна.

Проектът ще е свързан с интервюта с актьори, музиканти, политици и хора на изкуството и спорта. Целта на проекта е преосмислянето на човешките ценности в нашето съвремие.

Именно заради това темата е озаглавена „Накъде отива човечеството“ и ще включва размисли за войната, мира, бежанците, любовта, равносметките, старостта. За заснемането на интервютата са поканени журналисти от големи световни медии, в това число CNN, BBC, ZDF.

Процесът по реализирането на проекта ще отнеме около 2 години като началото му ще се постави през 2016 година.
Георги Тошев сподели пред вестник „Монитор“, че е подписал договор за конфиденциалност и не може да разкрие подробности около проекта на този етап.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !