Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Гъмов към Кичка: Ти си мерзавец, млъкни!

отпечатай новината

07.11.2015 07:58 | Видян 2429 пъти

Гъмов към Кичка: Ти си мерзавец, млъкни!

Актьорът Станимир Гъмов направо експлодира, след като чу номинациите на Кичка Бодурова.

Заради твърдението й, че много хора влизат в Къщата с цел и всичките им постъпки са диктувани от стратегия, кукловодът избухна жестоко.

"Каква си ти, американка гръцка? Млъквай!Ти си мерзавец!", занарежда импулсивният Станимир.

Кичка пък го нарече глупак. Най-потресена от грозната сцена бе Преслава, на която не й хареса реакцията на Гъмов, но все пак замълча. Преди гневния изблик, Станимир пък се разплака, като чу комплиментите по свой адрес, сред които и тези на Ернестина.  

Малко по-късно Гъмов изпадна в терзания и самосъжаления, че не е добър баща и сподели тъжни размисли със съквартирантите. 

"Така съм заживял като самотник, дето се справя с всичко сам, че дори един комплимент не мога да понеса. Затова и се разплаках, като чух, че доста народ смятат, че аз трябва да спечеля. Иначе в скандалите се изложих много.Ама сега не ми се мисли какво трябва да обяснявам на Ванчо- сина ми. Дано не е гледал тези епизоди, дето крещя на хората. Ние с майка му сме разделени и рядко го виждам. Ето сега, човек седем пъти излизах да играя представление и не го видях. А трябваше да го доведе. Все пак аз него исках да видя. Не знам какво да си мисля- надявам се всичко да е наред и аз да съм най-добрия баща.", изля душата си Гъмов. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !