Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Аштън Къчър сподели първата снимка на дъщеря си

отпечатай новината

11.11.2015 15:11 | Видян 2247 пъти

Аштън Къчър сподели първата снимка на дъщеря си

Аштън Къчър и Мила Кунис са известни с решението си да запазят неприкосновеността на личния живот на дъщеря си Уайът Исабел.

От раждането на малката красавица през септември миналата година до сега двамата не са споделяли снимки с нея. Сега обаче Аштън публикува кадър в профила си в Instagram на малко момиченце, което най-вероятно е неговата дъщеричка. Малката красавица се държи за парапета на мост и сочи към небето, но е в гръб към фотоапарата. "39 милиона души са попаднали в пукнатините в съвременното робство. #redsandproject", написа актьорът под снимката, на която се вижда червен пясък, който запълва пукнатините на тротоара.

Проектът Red Sand Project, на артиста Моли Гочмън се фокусира върху един ужасяващ проблем на съвременното общество – трафикът на хора. Тя се надява да повиши осведомеността за този вид съвременно робство и приканва хората да се включват в инициативата като попълват пукнатините по тротоарите с червен пясък.

Ако малкото момиченце на снимката наистина е Уайът, това ще отбележи началото на нейните филантропски насоки, които несъмнено са продиктувани от нейните родители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !