Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Криско отива в "Пайнер"

отпечатай новината

15.11.2015 17:49 | Видян 2981 пъти

Криско отива в

Рап певецът Криско ще е новото попълнение на димитровградската чалга компания "Пайнер", съобщава HotArena, като се позовава на свои източници там. С този изненадващ на пръв поглед трансфер инженер Митко Димитров иска да привлече звезда, достойна да замести напусналата Андреа.
Хонорарът на Криско за участие вече като изпълнител на "Пайнер" ще е 6000 лв. Това ще го нареди на една позиция по приходи с другите звезди на компанията - Галена, Ивана, Мария и Джена. Всички те се "пласират" срещу същата сума за 1 брой участие. Най-скъпа към днешна дата е Преслава със 7000 лв. Анелия, но заедно с бенд, пък струва 12 бона.

Засега привличането на Криско в "Пайнер" се пази в дълбока тайна. То ще бъде обявено в началото на следващата година. Към днешна дата и фирмата, и рап певеца отричат, че имат постигната договорка. Криско се е съгласил да стане изпълнител към меката на чалгата поради две причини. Първо, ще печели повече, дори много по-повече отколкото сега.

И второ - в крайна сметка от години имиджа му в рап средите е сринат. Феновете на хип-хоп музиката в България го възприемат като чалгар. Което реално си е така. Последните му проекти доста наподобяват на онези в "лекия" жанр. В клиповете на Криско има повече чалга и силикони, отколкото в на повечето поп фолк звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !