Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

И жената на Чарли Шийн го изнудвала

отпечатай новината

24.11.2015 13:17 | Видян 1483 пъти

И жената на Чарли Шийн го изнудвала

Третата съпруга на Чарли Шийн - Брук Мюлер, била сред малкото хора, които знаели, че той е серопозитивен и се е възползвала от този факт.

Тя го заплашвала, че ще издаде страшната тайна и го изнудвала за големи суми пари. Двамата вдигали големи скандали, но накрая бившата съпруга получавала своето. “Когато се караха Брук беше на косъм да сподели с медиите диагнозата. Чарли й запушваше устата с пари”, обяснява бивша асистентка на Чарли Шийн. Тя признава още, че е напуснала работата си, защото не могла да издържи на целия цирк в имението на звездата.

Брук Мюлер също има сериозни проблеми с наркотиците. Тя над 20 пъти е влизала в рехабилитационна клиника и така и не успя да се пребори със зависимостта си. Бе на косъм и да загуби правата над двете си деца от Чарли Шийн. Интересен факт е, че за близнаците се грижеше предишната съпруга на актьора - Денис Ричардс.

Бившата служителка на лошото момче на Холивуд разкри още, че е имало дни, в които Чарли не е излизал извън стаята си. Той прекарвал дните си, дрогирайки се до безпаметност. “Въпреки че живее в имение за 20 милиона долара, Чарли предпочита да си стои в малка стая, заключен по цял ден. Сами се сещате какво е правил вътре,“ обяснява жената. Тя обяснява, че любимият наркотик на Шийн бил кокаинът. “Колко тъжно е единственият приятел да е белия прах. В къщата имаше доста персонал, но Чарли беше наистина самотен”, обяснява бившата служителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !