Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Преслава си коригира вагината

отпечатай новината

26.11.2015 15:38 | Видян 4544 пъти

Преслава си коригира вагината

Празно място в графика си търси Преслава, за да си ремонтира… вагината! Чалга звездата, която на 31 години продължава да е мома и няма изгледи скоро да се предаде на съпруг и семейство, си е втълпила, че най-милото й е загубило моминската си свежест и се нуждае от спешни корекции, та белким с новия венерин хълм си намери мъж за женене.

На все още не толкова разпространената у нас естетична интервенция Преслава се е решила след като от няколко месеца удоволствието й от сексуалния акт започнало да намалява, научи Уикенд. Отначало звездата се притеснила, че проблемът й е на психична основа. Дружките й – коя осведомена, коя- не, още повече я разтреперили, че дертът й може да е следствие на постоянните й скандали с бившия й любовник Георги Станоев. Наплашили я, че заради напрежението и стреса, на които Бирмата я подлага в продължение на години, е загубила усещанията си от интимно сношение.

Даже й поставили и диагноза: сексуална анхедония – психично състояние, което се характеризира с пълна липса на удоволствие от секса.

След професионална консултация обаче станало ясно, че Преслава е в цветущ душевен мир, а бедата се крие другаде. Гинекологичното й неразположение се дължало на вътрешния диаметър на вагиналния й канал. Което обикновено се получава в резултат на раждане или напредване на възрастта. Но тъй като пайнерката още не е раждала, а пък и не е прецъфтяла стара мома, явно бурният й сексуален живот през годините й е повредил най-милото.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !