Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Изхвърлили Йоана заради наркотици

отпечатай новината

08.12.2015 16:25 | Видян 2921 пъти

Изхвърлили Йоана заради наркотици

Йоана Захариева е била изгонена от "Биг Брадър Ол страс" заради наркотици.

Бившата певица се похвалила, че е вкарала няколко грама кокаин, но когато продуцентите научили, бързо я изпъдили от къщата. От предаването искали на момента да се разделят с Йоана, но по нейна молба нагласили така нещата, че да изглежда като решение на зрителите, научи Blife.

Според запознати Йоко от години има проблем с кокаина и не може да се откаже. Бившата певица поне два пъти в седмицата си организирала партита, на които порядъчно си пудрела носа със скъпия прах. За да може да издържи на напрежението в къщата, Захариева решила и там да си вземе няколко грама от скъпия наркотик. Тя го скрила добре в багажа си, докато продуцентите не научили за това. Тя изхвърча от шоуто едва в началото именно заради това си провинение.

Оказва се, че това не е първият път, в който Йоана вкарва дрога в "Биг Брадър". Според нейни бивши съквартиранти от "ВИП Брадър", и през изминалия сезон, певицата често шмъркала наркотика, скрита в тоалетната, единственото място, където няма камери. Тогава на много от тях им се стори странно променливото поведение на Йоана, която от меланхолия изпадаше в бурен смях, без никаква причина и почти през цялото време беше превъзбудена. В последствие стана ясно, че тя е повдигала настроението си с наркотици, но продуцентите не успели да я хванат, за разлика от този път.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !