Разпети петък е: Какво е разрешено и...

Разпети петък 2024-а се пада днес, 3 май. Той е...

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Рени в развод, пипнаха я в изневяра

отпечатай новината

14.12.2015 10:01 | Видян 3849 пъти

Рени в развод, пипнаха я в изневяра

Мъжът на позабравената фолк певица Рени я е спипал в изневяра и е подал документи за развод. Една от чалга легендите от няколко години кръшка на мъжа си Борис Пилософ, научи „Всеки ден" от обкръжението на вехтозаветната чалгаджийка.

Едрогърдата изпълнителка преди доста години разведе значително по-младия от нея Борис и сви семейно гнездо с красавеца. Двамата заминаха да живеят в Израел преди повече от 6 години. През всичките тези години 47-годишната Рени прескачаше до родината си поне веднъж в месеца. При всяко връщане в София усмихнатата фолк дива се е срещала с любовника си, издадоха достоверни източници пред вестника ни. Тя имала извънбрачна връзка със значително по-млад от нея кавалер, който преди години работил при нея като шофьор. Неотдавна обаче съпругът й разбрал и тихо и без скандали подал молба за развод.

Певицата с едни от най-големите гърди доста години живееше на семейни начала с Борис, но двамата подписаха в гражданското, за да може тя по-лесно да получи израелско гражданство. Сега мъжът на изпълнителката на „Като птица" е научил какви ги върши любимата му и на мига подал документите за развод. Междувременно той също си имал любовница и кръшкал на пухкавата си жена, която така и не можа да се втали.

Говори се, че Борис от половин година въртял извънбрачна връзка, а Рени кръшкала от брачното ложе от 3 години. Отношенията между залязващата чалгаджийка и 6 години по-младия й съпруг са доста обтегнати, злословят в светските среди. Борис дори изритал Рени от Израел и поради тази причина тя се завърна у нас, под предлог че се опитва да възроди жалката си кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !