бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Софи Маринова прави черни магии на жената на Тони Стораро

отпечатай новината

14.12.2015 11:32 | Видян 2270 пъти

Софи Маринова прави черни магии на жената на Тони Стораро

Милионите в банковата сметка на Софи Маринова не са й достатъчни нито за да избяга от прийомите на циганския етнос, нито за да се чувства щастлива. Вече близо 15 години най-популярната ромска изпълнителка прави отчаяни опити да върже до себе си Тони Стораро.

През цялото време ромката е въздействала на него и семейството му с черни магии, които лично е забърквала, научи „Всеки ден“ от близки до певицата. Че има нещо повече от колегиалност между Софка и Тони се е говори от край време, след като през годините изпълнителите неколкократно са били хващани в опасна близост.

За да оправдават извънбрачните си забежки обаче Маринова и Стораро хитро винаги са използвали професионалните си ангажименти, които ги събират на една сцена заедно.

И ако за Тони мургавата певица е просто поредната бройка в любовното му тефтерче, то за Софи Стораро е нещо повече от обект на сексуални желания. В приятелска компания изпълнителката на „Стари рани“ е споделяла, че Тони е мъжът на живота й и тя копнее да прекара дните си с него като законна негова половинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !