Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Опра Уинфри си купи имение за $14 млн.

отпечатай новината

28.12.2015 11:38 | Видян 1338 пъти

Опра Уинфри си купи имение за $14 млн.

Една от най-известните телевизионни водещи в САЩ Опра Уинфри си подари разкошна планинска вила в района на град Телурид, щата Колорадо, съобщава „Лос Анджелис Таймс“.
Вилата е на стойност 14 милиона долара, а общата площ на обитаемите помещения надвишава 800 кв. метра. Във вилата има пет спални и шест бани, домашен кинотеатър, спортна зала и сауна. Освен това притежава изба за 1600 бутилки, както и наблюдателна кула висока 10 метра. В дома са монтирани множество гласово управляеми устройства, с помощта на които може да се отварят и затварят прозорци, да се включва и изключва отоплението и т.н.
Специална система топли пътя към гаража и не позволява да се натрупва сняг. Вилата, построена през 2001 г., е била преди това собственост на бизнесмена и колекционер на предмети на изкуството Боб Уол. Опра Уинфри е една от най-богатите и влиятелни публични личности в САЩ.
По оценка на списание „Форбс“ състоянието й възлиза на около 3 милиарда долара.
През 2013 г. тя бе обявена за най-влиятелната знаменитост, а през 2014 се нареди на второ място, отстъпвайки първенството на режисьора Стивън Спилбърг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !