Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мадона и Гай Ричи на война за сина си

отпечатай новината

28.12.2015 16:35 | Видян 2316 пъти

Мадона и Гай Ричи на война за сина си

Мадона започна съдебна битка с бившия си мъж Гай Ричи заради сина им Роко.

Попзвездата прекара Коледа в Ню Йорк само с три от децата си – Лурдес, Дейвид и Мърси, а 15-годишният ѝ син предпочете да остане в Англия с баща си и неговото ново семейство.

На всичкото отгоре новата съпруга на Гай – Джаки налива масло в огъня като редовно споделя в Instagram снимки, на които Роко е заснет като неделима част от щастливото ѝ семейство с британския режисьор, видя tialoto. Ричи се ожени за Джаки преди шест месеца, след като вече имаше три малки деца от дългокраката манекенка.

Според източниците Роко отказва да се завърне при майка си в Щатите и предпочита да остане да живее на Острова при баща си и новата му жена, с които се чувства по-щастлив.

Звездата обаче смята да проведе истинска битка за попечителство над момчето, тъй като вярва, че баща му нарочно го настройва против нея.

Тя вече е подала документи в съда в Ню Йорк, за да се опита да принуди Роко да се завърне при нея.

Източник, близък до певицата е заявил пред пресата следното: „Момчето не иска да живее с Мадона. Той не се разбира с майка си, което не е изненадващо за едно дете в пубертета.“

Съгласно условията на развода на Ричи и Мадона от 2008 година, синовете им Роко и осиновеният Дейвид Банда трябва да живеят с нея в САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !