Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Какво се случва с Маколи Кълкин 25 години по-късно?

отпечатай новината

29.12.2015 10:28 | Видян 3380 пъти

Какво се случва с Маколи Кълкин 25 години по-късно?

От години в България не минава Коледа, на която да не бъде показан филмът "Сам вкъщи". Тази година за безброен път гледахме как русото момченце прави за смях двама зрели мъже. Любопитно е обаче какво се случва със същото това дете 25 години по-късно. Дали и то се е превърнало в зрял мъж?

Любимото момченце на Америка порасна в не толкова известен и обичан мъж. След големия успех на „Сам вкъщи", звездата позалезе.

 През 1998 г., ненавършил 18, той се жени за актрисата Рейчъл Минър. Развеждат се 2 години по-късно. Бракът със следващата му съпруга - Мила Кунис, е за периода 2002-2010 г. Междувременно в Холивуд започват да се носят слухове за зависимостта му към тежки наркотици. Маколи е арестуван през септември 2004 г. в Оклахома за притежание на 17 грама марихуана, „Ксанакс” и „Клоназепам”. Носи му се слава на наркоман и женкар, а от сладкото момченце не е останало и помен.

През следващите години американски таблоиди постоянно пишат за зависимостта му към кокаина и за това, че е превърнал квартирата си в Ню Йорк в бардак. Миналата година пък излезе новина, че е взел свръхдоза кока и е умрял.

 Маколи бавно, но сигурно пропада. Стана неразпознаваем, а когато някой го нарече "Кевин", той не се обръща - в най-добрия случай, а в по-лошия - вдига скандал.

"Работих, за да скъсам мисловно с „Маколи Кълкин”. До такава степен, че ако някой ме наречеше така на улицата, аз не отговарях. Спрях, когато бях на 14, казах, че няма да започна никога отново. Говорете каквото искате за мен. Че съм луд, че съм дрогиран.... Изобщо не ми пука. Вече не говорите за мен, а за себе си. Така че, давайте, забавлявайте се..." казва в едно от своите интервюта ексзвездата.

 Днес той е на 35 и е поредният пример за известно дете, което, заслепено от прожекторите, губи представа за човешките ценности. Звездите-деца са презадоволени, затова се превръщат в апатични тийнейджъри, а после - в пропаднали възрастни хора. Славата не прощава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !