Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Вкараха Никол Станкулова в ледените води на Тунджа

отпечатай новината

06.01.2016 09:15 | Видян 2326 пъти | Гласували 1

Вкараха Никол Станкулова в ледените води на Тунджа

Никол Станкулова отиде на леденото мъжко хоро в Калофер по случай Богоявление. Традицията повелява кметът на града да кани цяла нощ всички млади мъже в дома си, предава Нова телевизия. Там те се подготвят за хорото, сгрявайки се с домашно червено вино. Традицията повелява също на първото хоро да се хванат само калоферци.

При едно от преките си включвания на живо по Нова телевизия синоптичката беше заобиколена от няколко подпийнали мъже, които се подготвяха да влязат в ледените води на Тунджа за традиционното хоро.
"На всеки ъгъл в Калофер ме канят с вино, ако продължаваме така, не знам как ще изкарам в ефир", разкри Никол Станкулова, докато видимо развеселените смелчаци ѝ обясняваха, че във студените води може да влязат единствено мъже, но тя нека ги чака навън.

Някои от мъжете обаче опитаха на няколко пъти да вкарат и водещата в реката. В крайна сметка няколко смелчаците вдигнаха на ръце Никол Станкулова и я понесоха към Тунджа, като влязоха заедно с нея в ледените води. Те се смилиха над синоптичката и не я пуснаха в реката. Водещите на сутрешния блок на Нова Виктор Николаев и Ани Цолова помолиха калоферци да върнат жива и здрава тяхната колежка.

"Не, моля ти се, не ме пускай", извика симпатичната синоптичка, а секунди по-късно друг млад мъж я пренесе отново на брега. "Такава е обстановката тук в Калофер. Когато им казах, че ще настина, местните тук ми обясниха, че днес ще настина, но после цяла година ще съм здрава", обяви Никол в ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !