Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Таня Боева заби авер на Златко Баретата

отпечатай новината

13.01.2016 14:50 | Видян 5194 пъти

Таня Боева заби авер на Златко Баретата

Залязлата чалга певица и Златко Гочев – Златко Малкия бяха спипани в столичен мол. Двамата изглеждали щастливи от компанията си и често скъсявали дистанцията помежду си, което навежда на мисълта дали не са нещо повече от приятели, пише България днес.

Това е първият случай от доста време насам, в който Таня Боева е забелязана в приповдигнато настроение на публично място. Явно певицата вече е успяла да преодолее мъката по изгубеното си дете. През 2011 г. тя роди момченце в седмия месец, което скоро след това почина. Това обаче не бе първият тежък удар за нея. През 2007 г. Таня бе бременна с близнаци, но в четвъртия месец изгуби едното дете, което се оказа, че е било недоразвито. Певицата успя да се съвземе благодарение на малкия си син Росен и подкрепата на сина си Мишо Бургуджиев.

„Не съм човек, който помни лошите неща, и за мен последните години бяха много хубави и успешни. Свързвам ги с много пътувания в Дубай, Америка и Испания, в които преоткрих себе си“, споделя певицата. В САЩ се е чувствала добре и не е останала незабелязана. „Очевидно съм различна с виждат магията и харизмата ми“, разкрива тя.

Освен с обиколки в мола в компанията на здравеняци, Таня Боева стартира годината и с нова песен. Певицата записа ново парче след дълга пауза, в която се е отдала на сина си.
И днес певицата изглежда повече от добре, въпреки че вече не е на годините на повечето си колежки. Младежкият си вид тя дължи на множеството пластични операции на носа, устните и други части от тялото. Не еднократно е опъвала и бръчки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !