Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Жоро Янакиев събра няколко поколения музиканти на промоция

отпечатай новината

14.01.2016 13:55 | Видян 1806 пъти

Жоро Янакиев събра няколко поколения музиканти на промоция

В началото на годината, когато светският живот на София все още не е толкова наситен със събития, баскитаристът на група „Сигнал“ предложи нещо, което си заслужаваше да се чуе и види. След 27 години на сцената и насърчаван от колегите си от легендарната банда, той най-после събра кураж да издаде свой собствен албум, в който освен да свири е и композитор на парчетата, и вокал. А на неговата промоция в клуб Joy Station миналата вечер се събраха музиканти от няколко поколения, за да се насладят на качествен мелодичен рок, изпълнен на живо в приятна обстановка.
Данчо Караджов и компания, момчетата от „Хоризонт“, „Айс Крийм“, Косьо Марков от „Тангра“ и „Легендите“, Краси Гюлмезов, Цецо Елвиса, Иво Танев, Ники Томов, младата и талантлива Нора Караиванова с приятеля си Бисер Иванов, Константин Белчев и много други препълниха клуба, за да подкрепят Жоро в това ново предизвикателство.

„Доскоро имах притеснение да пея самостоятелно. Колегите от „Сигнал“ ме насърчиха за този албум“, откровен е Жоро. „Когато започнах да записвам песните, го правех за мой кеф, нямах намерение да ги събирам. Но, като пътувахме с буса за участия, им ги пусках и те ми даваха съвети: тази е хубава, другата си я довърши, третата защо не я направиш едикак си... И така се роди той. Когато стана готов за печат, Данчо ме попита измислил ли съм му име. Казах: „не“ и той ми предложи да е „Лека нощ“.
„Лека нощ“ съдържа девет песни, вдъхновени от любовта и спомените от детството. Албумът може да се намери в „Дюкян Меломан“ - online и на място в магазина, както и в музикалните магазини във Варна и Бургас.

Снимки: Хайлайф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !