Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мария Гроздева пак студентка на 43

отпечатай новината

19.01.2016 16:58 | Видян 2951 пъти

Мария Гроздева пак студентка на 43

Въпреки че е на 43 години, Мария Гроздева се е захванала да учи за второ и трето висше образование.
Двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба, се е отдала отново на образованието, макар отдавна да се е реализирала. Легендарната спортистка учи „Публична администрация“ в академията на МВР и „Спорт и олимпизъм“ в НСА, пише Всеки ден.
„Така разчупвам познатото ежедневие от фитнеса на рубежа и обратно“, обясни новите си занимания Гроздева. Тя обаче не обмисля да слага край на кариерата си в спорта. Казва, че ще спре, когато стрелбата престане да й носи удоволствие.
След като пребори рака, Мария е по-уверена в себе си от всякога и затова смята да инвестира времето си в нови дипломи. За битката с коварната болест тя признава, че е научила за диагнозата си по време на профилактичен преглед, когато е установено, че има онкологично заболяване на шийката на матката, или т.нар. цервикс. Тя не е осъзнавала сериозността на заболяването, но близките й са били ужасно притеснени, което е личало по погледите им.

„Наистина не си давах сметка за опасността, но лекарят, който ме оперира, каза, че едно забавяне от 3 месеца би се оказало, ако не фатално, то поне да доведе до сериозни усложнения. Слава Богу, всичко беше в ранен стадий и се разминах без последващи химиотерапии“, сподели Мария Гроздева.
В студиото на Би Ти Ви вчера софиянката разказа и за близките си отношения с друга легендарна наша спортистка – Стефка Костадинова.

„Да, двете сме изключително близки. Събираме се често по семейно и си изкарваме страхотно. Правим си много хубави барбекюта“, обясни Гроздева. Тя допълни също, че Костадинова обичала често да й подарява различни украшения за врата. „Ето, в момента даже съм с бижу от нея“, изтъкна Мария и показа на камерата висулка сърце от скъпоценен камък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !