Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Виктория Бекъм превръща Ева Лонгория в перфектната булка

отпечатай новината

20.01.2016 13:29 | Видян 2190 пъти

Виктория Бекъм превръща Ева Лонгория в перфектната булка

Ева Лонгория е на седмото небе от щастие, откакто се сгоди за любимия си Хосе Антонио Бастон. 40-годишната актриса нямала търпение отново да застане пред олтара, макар че има два неуспешни брака зад гърба си с Тейлър Кристофър и Тони Паркър. За настоящата си сватба звездата е твърдо решена да бъде неотразима и затова се е обърнала за помощ към близката си приятелка Виктория Бекъм, която да й избере перфектната рокля, пише tialoto.

„Виктория ми помага да намеря перфектната рокля. Тя винаги знае какво ми стои добре и е една от малкото, които откровено ще ми кажат истината, ако изглеждам абсурдно“, сподели латината пред сп. Closer.
„Виктория и Дейвид са невероятни приятели и тя дори ми помага да организирам моминското си парти. Няма да бъде толкова лудо, колкото предишните ми, а по-скоро релаксиращ спа уикенд с момичетата“, добави Ева.
Лонгория разкри, че би искала да се омъжи тайно, но нейните роднини и приятели нямало да ѝ позволят това.

„Много съм развълнувана за сватбата. Исках с Хосе да се венчаем само двамата на някой далечен остров, но семейството и приятелите ми няма да позволят това... особено Виктория“, заяви Лонгория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !