И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Бившата на Чарли Шийн го съди за $1,2 млн.

отпечатай новината

25.01.2016 14:28 | Видян 1738 пъти

Бившата на Чарли Шийн го съди за $1,2 млн.

Бившата съпруга на ХИВ позитивния Чарли Шийн заведе иск за 1.2 млн. долара.
Денис Ричардс е твърдо решена да ошушка бившия си съпруг. Екссъпругата твърди, че той не помага финансово на нея и децата им, както е обещал. Преди време лошото момче на Холивуд помоли блондинката да се премести заедно с децата им близо до него.

Известно време след това страдащият от биполярно разстройство ги изпъди безцеремонно, разкрива Blife. Въпреки че имат споразумение да осигури покрив и финансова сигурност на 11-годишната Сам и 10-годишната Лола, изкукуригалият напоследък Шийн се отметна от думите си. Именно заради това съпругата, с която дели едно ложе в продължение на четири години, е твърдо решена да му вземе всичко.

"Г-жа Ричардс прави всичко по силите си да предпази дъщерите си от неговия хаотичен начин на живот. Чарли Шийн има огромно негативно влияние върху децата", казва говорител на актрисата.

Карлос Ъруин Естевес, както е истинското име на звездата от сериала "Двама мъже и половина", направи няколко шокиращи съобщения през последните месеци. Освен че 50 годишният ерген е болен от ХИВ и се обръща към алтернативната медицина, той обяви и че страда от биполярно разстройство. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !