7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Емануела разкри любовника на Динев

отпечатай новината

01.02.2016 17:49 | Видян 8607 пъти

Емануела разкри любовника на Динев

След намеците и на фолк певицата Емануела, в предаването "Папараци", че Митко Динев има влечение към мъже, изпълнителката стигнала до шокиращи разкрития за бащата на второто си дете, пише Блиц. Фолк фурията се натъкнала на шокиращи снимки и съобщения с любовни послания в телефона на Динев, от друг мъж. Съобщенията били от наскоро завърналия се в светските среди топ модел Илиян Илиев, известен като мъжката Николета Лозанова, като и с успехите си в редица световни конкурси за красота. Модела и Динев имал тайни отношения когато певицата била бременна, а преди два месеца ги възобновили.
Според запознати  бляскавото завръщане в модния елит на Илиян било спонсорирано именно от Митко Динев, а в замяна модела му давал дискретни интимни ласки.

Емануела била бясна на модела, защото се почувствала още по-обидена, когато манекена казал в предаването "Часът на Милен Цветков", че е пълно с жени правещи се на певици само за да покачат тарифата си, певицата намира думите му за нападка към самата нея.
Илиян е имал интимни отношения и с родни политици, а разкритията за любовните му похождения предизвикаха истински скандал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !