Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бони на прага на нищетата

отпечатай новината

09.02.2016 15:06 | Видян 2282 пъти

Бони на прага на нищетата

Фолк певицата Бони е на прага на нищетата, откакто реши сама да си е шефка. Тя е започнала да тероризира собственика на „Пайнер” Митко Димитров да я прибере обратно във фирмата си.

Преди две години ромката сама пожела да напусне най-голямата чалга компания, оплаквайки се, че 60% от хонорара й отива при продуцентите. Тогава мургавелката реши, че ще може да се продуцира сама и парите й от халтури да остават само за нея, пише "Всеки ден".
Без силна компания зад гърба си обаче само в рамките на няколко месеца Бонка отпадна от всякакви класации, а диджеите в дискотеките вече не искат да й въртят парчетата.
Изпаднала в немилост и на прага на бедността, чалгарката се хванала за Митко Пайнера като удавник за сламка и започнала да го моли пак да я включи в каталога с изпълнителите си. Продуцентът обаче и дума не искал да чува за това заради некоректните й прийоми на работа.

Докато била в „Пайнер”, певицата неколкократно била хващана да си урежда сама участия, без да ги отчита на шефа си, а и имала навика да злослови зад гърба на колегите си. В момента Бонка едва връзвала двата края, тъй като имала по едва по 2-3 участия месечно, като се навивала да пее срещу 700-800 лева хонорар. На хоризонта нямало и богат любовник, който да покрива масрафите й.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !