И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Плеймейтка си оперира носа за фелацио

отпечатай новината

10.02.2016 15:07 | Видян 3820 пъти

Плеймейтка си оперира носа за фелацио

Кандидат-плеймейтката Глория Аенска, която направи впечатление с множество татуси и пластични операции, е правила разширение на обонятелния си орган за по-добра орална любов, пише "Телеграф". Блондинката имала проблеми с дишането и се подложила на специална ринопластика, за да може да доставя по-дълго време удоволствие на партньорите си с уста, разкриват приятелки на скандалната миска.

Русокоската изтърпяла всички следоперативни болки само и само, за да е в топформа в леглото. Преди да предприеме интервенцията, Глория имала проблем с дишането и при опити да прави френска любов се задушавала и ласките й претърпели пълно фиаско. След операцията обаче Аенска била същински виртуоз, разкриват запознати.

Друго интересно около кандидат-миската било, че всъщност се казва Цецка, но я е срам от рожденото ѝ име и затова се крие под артистичния псевдоним Глория. Аенска била изключително разкрепостена и няма притеснения с показването на плът. Тя не се свени да си прави еротични домашни фотосесии. Дори качва снимките в социалната мрежа Фейсбук, а на фотосите или е както майка я е родила, или е заела предизвикателна поза, приканваща към сексуални прегрешения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !