Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Преслава мъсти на Бирмата с Ники Михайлов

отпечатай новината

24.02.2016 10:01 | Видян 5402 пъти | Гласували 1

Преслава мъсти на Бирмата с Ники Михайлов

Преслава и Ники Михайлов са най-новата светска двойка, научи сензационно „Всеки ден". В момента вратарят усилено сваля фолк певицата с любовни есемеси и настойчиви покани за срещи. Двамата са все още в много начален етап от връзката си, но са решили да си отмъстят на бившите си половинки Алисия и Бирмата, издадоха източници на вестника.

Синът на Боби Михайлов е разбрал последен за връзката на Ася от Вакарел с Георги Станоев. Той побеснял от факта, че бившата му любима го е излъгала, че заминава на почивка с приятелки в Албания, и именно заради това се е амбицирал да й отмъсти. Ася от Вакарел му заявила, че връзката й с бившия на Преслава е измислица на жълтите медии. Нямало нищо общо с истината, това били просто писаници на вестниците, клела се певицата и го уверила, че е в Албания на участие. В същото време тя печеше кълки в Тайланд заедно с новата си любов Жоро Бирмата. Това, че е била нелегално на почивка в екзотичната дестинация, е причината изпълнителката на „Мой" да не се похвали с нито една снимка от Тайланд. По принцип фолк дивата обича да се фука със снимки от всичките си екскурзии, нови дрехи, обувки, коли и бижута.

Мамин Ники разбрал за връзката на бившата си половинка с младия бизнесмен от папарашките снимки на двамата, които „Уикенд" публикува в последния си брой, а дни по-късно предаването „Папараци" показа. На вратаря, който в момента е без отбор, му прилошало от кадрите и не бил на себе си от яд, че кака му Алисия го е пуснала „по пързалката".

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !