Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

„Мастър шеф“ взриви вкуса с храна от цветя и шоколад с хайвер

отпечатай новината

25.02.2016 09:47 | Видян 2232 пъти

„Мастър шеф“ взриви вкуса с храна от цветя и шоколад с хайвер

Шоуто тръгва от 1 март по Би Ти Ви. Очаква се тази година освен тримата мастър шефове - Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев, в екипа от оценяващи да влязат още трима души. Това ще бъдат най-добрите от предишния сезон на шоуто - Симеон, Елена и Аврам. Те вече имат запазено място в „Мастър шеф" 2, като обаче за момента се пази в тайна точно каква ще бъде функцията им.

„Ще станем свидетели на създаването на взривоопасни вкусове, които впечатляват дори нас", обеща шеф Андре Токев от журито. Точно когато всички в ресторанта се чудеха какво са им сервирали, той обясни: „Пред себе си имате картофено пюре. Това е различен прочит, който показва, че дори картофеното пюре може да изглежда провокиращо."

„Интересното и взривоопасното този сезон е не само вкусът, но и как хоби готвачите успяват да излязат от всякакви възможни рамки и да създадат ястия, които малко колеги професионалисти могат да измислят", допълни колегата му Виктор Ангелов. А третият в журито - Петър Михалчев, в характерния си леко ироничен стил прикани: „Хапвайте, пийвайте и дюнерите идват".

„И сега ще има много цветни готвачи - както беше в предишния сезон", обеща шеф Михалчев. За разлика от първия път обаче, когато забавлението беше на първо място, сега ще има истински кулинарни битки и всеки ще се изправя срещу всеки.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !