Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Бети Методиева е новата “Lady Bulgaria“ 2016

отпечатай новината

29.02.2016 10:25 | Видян 2243 пъти

Бети Методиева е новата “Lady Bulgaria“ 2016

Конкурсът „Lady България“ се проведе за девета поредна година в Балната зала „Монтесито“. Той е за неомъжени дами, държащи на своята независимост. Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди – независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива.
 
За участие в конкурса бяха избрани 14 финалистки от над 300 кандидатки за титлата. За първи път кастинга беше поверен на „RE:VIEW Agency“.
 
Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Lady Bulgaria 2016 – Universal стана очарователната журналистка Елизабет Методиева – тя е от град Перник и работи в светския отдел на вестник "Телеграф", освен това е мениджър е топ-клубовете в Студентски град- Котън клуб и Плейхаус. От дълго време се занимава с благотворителни каузи и мечтае за реализация в телевизия, където да има собствено телевизионно предаване. Бети участваше и в последния сезон на сериала "Столичани в повече", където влезе в ролята на Кафявата Златка.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с тоалетите на бутик „Reserve“. Във втория дамите показаха уникалните бижута на K.d.P. от Паолина Крушкина – носителката на титлата Lady Bulgaria Europe 2015. Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Bridal Fashion. Гримът беше дело на Георги Асенов.
 
По традиция „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година благотворителната томбола беше за каузата I AM BEAUTIFUL за защита на жени, пострадали от насилие.
 
Специално за гостите на конкурса пя Мариана Попова. Водещи на конкурса бяха Петя Данданова – „Лейди България Милениум“ 2014 и президент на Арт компания „Нови звезди“, и Флавия Александрова – „Лейди България Юнивърс“ 2015.
Победителите получиха подаръци от младият дизайнер Миглена Каканашева – тоалети на стойност 1000 лв.
 
Подаръци предоставиха и Tonino Lamborghini Energy Drink, „Бяла вода“ – минерална вода със сребърни йони, Gold Collagen, Премиум Хелт Продактс и Беностан България – най-оригиналните лайфстаил козметични продукти в българския пазар и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !